Hotdogs elskes af de fleste store og små, og kan varieres rigtig meget. Aftenens spændende variant indeholder med pankopaneret fisk krydret med røget paprika, som vi steger gylden, og en fantastisk dip krydret med vores egen krydderiblanding som vi kalder Mamas favorit. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter og en frisk rødkålssalat med gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Fraiche
50 g
Mayonnaise
2 g
Røget paprika
300 g
Kartofler
50 g
Panko
4 g
Hello Sunrise
250 g
Kuller
2 stk
Pølsebrød
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Vand til dip
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland fraiche, mayonnaise, vand og Mamas Favorit i en lille skål.
Bland gulerod, rødkål, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær fisk i strimler (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Bland hvedemel, røget paprika salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Kom panko i en tredje dyb tallerken.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis fisk sidder fast i panden. - Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, lav et snit i pøslebrød.
Varm i ovnen i 2-3 min.
Fyld pølsebrød med fisk.
Dryp med halvdelen af dressing.
Server med fritter, rødkålssalat og resterende dressing.