Så blev det weekend, solen skinner, og grillen venter på at blive fyldt med godt kød. Vi griller striploin steak, som får vidunderlig smag af at blive krydret med vores færdiglavede krydderiblanding Ay Cajun-ba. Steaken bliver basen i vores lækre burgere, der også indeholder mayonnaise, coleslaw og bbq-sauce. Klassisk tilbehør er perfekt ovnbagte kartofler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Angus Striploin
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
300 g
Kartofler
75 g
Spidskål, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med Ay Cajun-ba og et nip salt.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland spidskål [½ pose, 2P], gulerod, yoghurt, salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg i 1-2 min på hver side for medium-rare. Sænk til middel varme. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middellav varme, og grill videre i 1-2 min på hver side for medium-rare.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Skær bøffer i 1 cm skiver.
Smør boller med en smule mayonnaise.
Fyld med en smule coleslaw og bøffer.
Dryp med BBQ-sauce [½ pakke, 2P].
Server med kartofler og resterende coleslaw og mayonnaise.