I aften laver vi en skøn sandwich som vi fylder med stegt kylling paneret med panko og chili, og en cremet ranchdressing med fraiche, mayonnaise og hvidløg. Vi serverer vores sandwich med sprøde, hjemmelavede fritter og og en frisk salat med spinat, æble og olivenolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
½ g
Chiliflager
60 g
Spinat
1 stk
Æble
¼ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til brød
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag smør ud af køleskabet.
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål, og stil til side.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Bland æble og spinat i en stor skål. Tilsæt olivenolie og salt lige inden servering, og vend sammen.
Lav et snit i pølsebrød, og smør med smør.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Krydr kylling med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland Hello Sunrise, chiliflager og panko i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Imens, varm pølsebrødi ovnen i 2-3 min.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kylling sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret fritter og salat på tallerkener.
Smør brød med ranchdressing, og fyld med kylling.
Server med resterende ranchdressing.