
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Så blev det tid til at få gang i grillen! Lav lækre hotdogs med grillede grove kålpølser, hjemmesyltet agurk og karamelliserede løg. Byg din hotdog med sennep, pølse, ketchup, karamelliserede løg, syltet agurk og ristede løg, og så kan sommerfesten begynde!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
640 g
Kålpølse
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nøtter, Sesam)
1 stk
Løg
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
30 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
12 ml
Balsamico
(Indeholder: Sulfitter)
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
½ tsk
Salt til syltning
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
2 spsk
Ketchup til dyppelse

Forvarm grillen til høj varme.
Skær agurk i tynde skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.
Grill pølser i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Grill pølsebrød i 1 min på hver side, eller indtil gyldne.

Smør pølsebrød med sennep, og anret en pølse i brødet.
Top med ketchup, karamelliserde løg, agurk og ristede løg.