HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSojamarineret Svinemørbrad
topBanner
Sojamarineret svinemørbrad

Sojamarineret svinemørbrad

med sprøde fritter og grøn salat

Populær

Kød, fritter og salat! Kan det blive nemmere? Det kan det måske, men detaljerne i denne opskrift er definitivt den lille ekstra indsats værd. Vores fritter bliver ekstra sprøde og får en let nøddeagtig smag ved at blive bagt sammen med sesamfrø. Vi marinerer svinemørbrad med hvidløg og sojasauce, hvilket tager kødet til et helt nyt niveau. Den sprøde salat bliver crunchy af peanuts, og ledsages af en cremet aioli!

Tags:Børnevenlig
Allergener:glutensojasesamjordnødderægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

60 g

Blandet salat

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

250 g

Svinemørbrad

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

25 g

Honning

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

2 stk

Tomat

20 g

Saltet peanuts

(IndeholderjordnødderKan indeholdenødder, sesam)

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)719.53 kcal
Energi (kJ)3010.5137 kJ
Fedt34.9585 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat64.1586 g
Sukker16.7 g
Protein38.4405 g
Salt3.7 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med et nip salt*, og steg i 1-2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering.

2

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med halvdelen af sesamfrø. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

3

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, resterende sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

4

Skær tomat og lime i både. Hak peanuts groft. Bland tomat, peanuts, salat og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie*.

5

Øs marinade over svinemørbrad, når der er 3-4 min tilbage. Skær svinemørbrad i 2 cm skiver. 

6

Anret svinemørbrad på tallerkener. Øs overskydende marinade fra bagepladen over. Server med fritter, salat og aioli.