HelloFresh
Verdens første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhedVerdens første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhed

HelloFresh forpligter sig til 100% kompensation af direkte CO2-udslip - hvilket gør det til dit bæredygtige valg af måltidskasse.

HelloFresh forpligter sig til 100% kompensation af direkte CO2-udslip - hvilket gør det til dit bæredygtige valg af måltidskasse.

Reducer CO2 med HelloFresh

Som en del af vores mission om at ændre måden, folk spiser, finder vi hele tiden nye måder at hjælpe dig med at udligne dit CO2-aftryk. HelloFresh forpligter sig til at kompensere for alle direkte CO2-udledninger forårsaget af vores interne operationer, kontorer, forretningsrejser og levering til vores kunder. Det gør vi ved at investere i grønne initiativer gennem vores partner Planetly. Ved at udligne CO2-aftrykket for vores leveringer, hjælper vi dig med at tage grønnere valg og styrke miljøvenlige projekter i hele verden.

HelloFresh nedsætter kuldioxid verden over

Udover vores lokale initiativ har vi investeret i en række andre CO2-nedbringende projekter verden over. Alt fra træplantning i Amazonas i Andesområdet til at fange metan fra jordbrugsaffald i Tyrkiet og Holland. HelloFresh støtter grøn handling, som er med til at møde klimaforandringernes udfordringer.

Om Planetly

For at sikre, at din måltidskasse er CO2-neutral fra gård til gaffel, er vi teamet up med klimaforandringseksperterne fra Planetly. De bygger software til intelligent kulstofforvaltning, som hjælper os med at analysere vores totale CO2-udslip på alle vores markeder (ekskl. USA). De matcher os med lokale og globale grønne initiativer som de førnævnte. Vi arbejder udelukkende med certificerede initiativer, som er varsomt udvalgt af Planetly, så vi sikrer mest mulig indvirkning i forebyggelsen af klimaforandringer. Alle projekter er på linje med vores måltidskassemodel - det er derfor, at vi fokuserer på landbrugs,- skov,- og grøn energi-industrier. Planetly hjælper os ligeledes med videre reducering af vores CO2-aftryk - eksempelvis ved skift til grøn elektricitet i Tyskland.